/ Прочитано:

937

Јавен оглас за член во Национално координативно тело за правата на лицата со попреченост

Владата на РМ објавува јавен оглас за номинација на член во Националното координативно тело за имплементација на Конвенцијата на Обединетите нации за правата на лицата со попреченост. Деталите за огласот на следниот линк.