/ Прочитано:

754

Јавен оглас за избор на директор и заменик на директорот на АСЈО

Управниот одбор на Академијата за судии и јавни обвинители ‘Павел Шатев’ на седницата одржана на 22.10.2018 година донесе одлука за распишување на јавен оглас за избор на директор и заменик на директорот на Академијата за судии и јавни обвинители. Одлуката за јавниот оглас е достапна на следниот линк.