/ Прочитано:

1.088

Јавен оглас за вработување во Генералниот секретаријат на Владата

Владата на РМ објавува јавен оглас за вработување на шест извршители на определено време во Генералниот секретаријат на Владата. Деталите за огласот на следниот линк.