/ Прочитано:

787

Јавен повик за ангажирање на 16 набљудувачи на граѓански постапки

Коалицијата „Сите за правично судење“ за потребите на спроведувањето на проектот „Правен, финансиски и физички пристап до правда во основните судови во Република Македонија“, финансиски овозможен со поддршка од американскиот народ преку Агенцијата на САД за меѓународен развој (УСАИД) во рамките на Проектот на УСАИД за граѓанско учество, објавува јавен повик  за ангажирање на 16 набљудувачи на граѓански постапки. Повеќе за повикот на следниот линк.