/ Прочитано:

1.809

ЈУ Центар за социјална работа Валандово објавува оглас за вработување правник

akad 4

Јавната установа Центар за социјална работа Валандово објавува оглас за вработување правник на определено време.

Информации:

Работно место: правник

Работен однос тип: oпределено, 12 месеци

Работно искуство: 2 години

Неделно часови: 40

Основна плата: 23.258,00 денари

Огласот трае до 25.1.2017

Контакт:

Адреса:  ул. „Никола Карев“ 24 Валандово

Е-пошта: mcsroevalandovo@mt.net.mk