/ Прочитано:

1.298

КАНАЛ 5 објавува оглас за вработување правник

 

foto akademik

Трговското радиодифузно друштво „КАНАЛ 5“ ДООЕЛ Скопје објавува оглас за вработување правник на определено време.

Информации:

Работно место: правник

Работен однос тип: определено, 6 месеци

Неделно часови: 40

Основна плата: 24.000,00 денари

Огласот трае до 20.9.2016

Контакт:

Адреса: ул. „Скупи“ бр. 145, Карпош, Скопје

Е-пошта: smetka5@kanal5.com.mk

Телефон: 3091551