/ Прочитано:

1.320

КАЗ ГРУП објавува оглас за вработување правник

foto akademik

Друштвотo за производство, трговија и услуги КАЗ ГРУП увоз-извоз ДОО Скопје објавува оглас за вработување правник, на неопределено време.

Информации

Работно место: правник

Работен однос тип: неопределно

Неделно часови: 40

Основна плата: 22.000,00 денари

Огласот трае до 19.6.2016

Контакт:

Адреса: бул. МАКЕДОНСКО – КОСОВСКА БРИГАДА ББ, Чаир, Скопје

Е-пошта: contact@kazgroup.com.mk

Телефон: 2614146