/ Прочитано:

1.156

„КОКА ТАКС&АЦЦОУНТИНГ“ ДООЕЛ од Тетово објавува оглас за вработување правник

Илустрација, компјутер, пребарување

Друштвото за сметководство „КОКА ТАКС&АЦЦОУНТИНГ“ од Тетово, објавува оглас за вработување правник.

Информации:

Работно место: правник

Работен однос тип: неопределено

Неделно часови: 40

Основна плата: 22,000.00

Огласот трае до 21.8.2016

Контакт:

Е-пошта: info@koka.mk