/ Прочитано:

969

Конгресниот центар „Александар Македонски“ објавува оглас за вработување правник

akad 4

Јавната установа Конгресен центар „Александар Македонски“ – Скопје објавува оглас за вработување правник на определено време.

Информации:

Работно место: правник

Работен однос тип: определено 8 месеци

Неделно часови: 40

Основна плата: 21.800,00 денари

Огласот трае до 10.4.2016

Контакт:

Јавна установа Конгресен центар „Александар Македонски“ – Скопје

Адреса: бул. ПАРТИЗАНСКИ ОДРЕДИ ББ, Скопје – Центар.

Е-пошта: direktor@univerzalna.com.mk

Телефон: 3245-615