/ Прочитано:

899

Конкурс за полно работно време за преведувач/толкувач – твининг-проект „Зајакнување на владеење на правото“

Pravosudstvo-4-e1364555661772

Министерството за правда известува за конкурсот за полно работно време за преведувач/толкувач на твининг-проектот „Зајакнување на владеење на правото“

„За потребите на ИПА 2011, Твининг-проект за „Зајакнување на владеење на правото“, реф. број MK 11 IB JH 03, објавен е оглас за вработување на преведувач/толкувач“, информираат од Министерството за правда.

Деталите околу огласот и критериумите за пријавување и избор се објавени на следниот линк:

http://cfcd.finance.gov.mk/?vacancies=vacancy-announcement-full-time-translator-interpreter