/ Прочитано:

1.784

ЛИД КОМЈУНИКЕЈШНС објавува оглас за вработување правник

akademik foto 1

„ЛИД КОМЈУНИКЕЈШНС“ ДООЕЛ Скопје објавува оглас за вработување правник на неопределено време.

Информации:

Работно место: правник

Работен однос тип: неопределено

Неделно часови: 40

Основна плата: 26.000,00 денари

Огласот трае до 28.1.2016

Контакт:

Адреса: Христо Смирненски 17, Центар, Скопје

Е-пошта: contact@silkroadbank.com.mk

Телефон: 3201201