/ Прочитано:

1.405

МАКЕДОНСКИ КАРИТАС објавува оглас за вработување правник

Македонски каритас објавува оглас за вработување правник, на определено време.

Информации:

Огласот трае до 4.9.2017

Работно место: правник

Работен однос: определенo 3 месеци

Работно време: 8-16 часот

Неделно часови: 40

Основна плата: 16.000,00

Контакт:

Адреса: Петар Поп Арсов, бр.43, Скопје