/ Прочитано:

1.608

МЕТРО МЕДИКАЛ објавува оглас за вработување правник

Метро Медикал ДОО Скопје објавува оглас за вработување прваник.

Информации

Огласот трае до 04.11.2018

Работно место: правник

Работен однос: неопределено

Работно време: Од 8:00 до 16:00 часот

Неделно часови: 40

Основна плата: 40.00,00

Контакт

Адреса: ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА 100, Визбегово, Скопје

Телефон: 071350531