/ Прочитано:

2.244

МЗМП: Јавен повик за пријава за учество во практикантска програма

Македонското здружение на млади правници објавува јавен повик за пријава за учество во практикантската програма на проектот на УСАИД за заштита на човековите права.

Програмата има за цел континуирана едукација на младите правници во областа на човековите права.

Линк за преземање: Јавен повик за практиканти август 2017