/ Прочитано:

840

Оглас за ангажирање правен советник во врска со подготовката на апликации за предлог-проекти

Хелсиншкиот комитет за човекови права го продолжува рокот за аплицирање на огласот за ангажирање правен советник и проектен координатор. Деталите за огласот на следниот линк.