/ Прочитано:

1.499

Оглас за приправници во Адвокатската канцеларија „Адвокат Рената Миладиновска“

akad 4

Адвокатската канцеларија „Адвокат Рената Миладиновска“ има потреба од 2 приправника. Заинтересираните кандидати треба да достават биографија на е-пошта: advokat.renata@gmail.com