/ Прочитано:

2.299

Оглас за вработување на правник во ГЕИНГ Кребс унд Кифер Интернешнл и др. ДОО Скопје

oglas

Друштвото за градежништво, промет и услуги ГЕИНГ Кребс унд Кифер Интернешнл и др. ДОО Скопје објавува оглас за вработување на правник, на неопределено време.

Информации:

Работно место: правник

Работен однос тип: неопределено

Работно време: 8-16 часот

Неделно часови: 40

Основна плата: 25,000.00

Огласот трае до 19.02.2016

Контакт:

ГЕИНГ Кребс унд Кифер Интернешнл и др.ДОО Скопје

Адреса: ул. Борис Трајковски бр. 111 Скопје

E-mail: geing@geing.com.mk

Телефон:3109795