/ Прочитано:

1.048

Оглас за вработување на правник во ХИДРОТЕРМА ДООЕЛ увоз-извоз

Firmi-trgovski-drustva-advokati

Друштвото за производство,инженеринг и трговија ХИДРОТЕРМА ДООЕЛ увоз-извоз објавува оглас за вработување на правник, на определено време.

Информации:

Работно место: правник

Работен однос тип: определено на 2 месеци

Работно време: 7-15 часот

Неделно часови: 40

Основна плата: 10,080.00

Огласот трае до 9.02.2016

Контакт:

Друштво за производство,инженеринг и трговија ХИДРОТЕРМА ДООЕЛ увоз-извоз, Куманово

Адреса: Иво Лола Рибар 65, Куманово

E-mail: done_laz@yahoo.com

Телефон: 070236220