/ Прочитано:

1.431

Оглас за вработување правник во АКТОР АДТ Грција

advokati-reklamiranje-photo.jpg

АКТОР АДТ Грција-Пoдружница Скопје објавува оглас за вработување правник, на определно време.

Информации:

Работно место: правник

Работен однос тип: Определено  на 1 месец

Потребно искуство: 3

Неделно часови: 40

Основна плата: 18,000.00

Огласот трае до 03.05.2016

Контакт:

АКТОР АДТ Грција-ПОДРУЖНИЦА Скопје

Адреса: 29-ти Ноември 54 А, Скопје, Центар

E-mail: sanastasov@aktor.gr

Телефон: 3111019