/ Прочитано:

1.473

Оглас за вработување правник во ЕЛЕНА ЛУКА ХОМЕ ДООЕЛ

advokati digtalizacija komjuterizacija

Друштвото за градежништво, проектирање, трговија и услуги ЕЛЕНА ЛУКА ХОМЕ ДООЕЛ објавува оглас за вработување правник, на определено време.

Информации:

Работно место: правник

Работен однос тип: Определено 3 месеци

Работно време: 09-16 и 10-15

Неделно часови: 40

Основна плата: 18,000.00

Огласот трае до 24.02.2016

Контакт:

Друштво за градежништво, проектирање, трговија и услуги ЕЛЕНА ЛУКА ХОМЕ ДООЕЛ

Адреса: УЛ МИТРОПОЛИТ ТЕОДОСИЈ ГЛОГАНОВ БР 130, Центар, Скопје