/ Прочитано:

1.445

Оглас за вработување правник во ГРАНИТ АД – Скопје

advokati digtalizacija komjuterizacija
Градежното друштво ГРАНИТ АД – Скопје објавува оглас за вработување правник, на определно време.
Информации:
Работно место: правник
Работен однос тип: Определено 3 месеци
Неделно часови: 40
Основна плата: 18,000.00
Огласот трае до 05.03.2016
Контакт:
Градежно друштво ГРАНИТ АД-Скопје
Адреса: ул.Димитрие Чуповски бр.8, Скопје
E-mail:
granit@granit.com.mk
Телефон: 3218733