/ Прочитано:

1.311

Оглас за вработување правник во ХЕЛСИНШКИОТ КОМИТЕТ ЗА ЧОВЕКОВИ ПРАВА НА РM

foto akademik

Хелсиншкиот комитет за човекови права на Република Македонија објавува оглас за вработување правник, на определно време.

Информации:

Работно место: правник

Работен однос тип: Определено 3 месеци

Работно време: 09-17

Неделно часови: 40

Основна плата: 24,000.00

Огласот трае до 28.02.2016

Контакт:

Здружение ХЕЛСИНШКИ КОМИТЕТ ЗА ЧОВЕКОВИ ПРАВА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА Скопје

Адреса:  ул. Даме Груев 28, Центар, Скопје

E-mail: helkom@mhc.org.mk
Телефон: 070226729