/ Прочитано:

2.782

Осигурителната компанија „УНИКА“ објавува оглас за вработување правник

Уника осигурување лого

Друштвото за осигурување „УНИКА“ АД – Скопје објавува оглас за вработување правник на определено време од 12 месеци.

Информации:

Работен однос тип: определено 12 месеци

Неделно часови: 40

Основна плата: 42.000,00

Забелешка: Потребно работно искуство од 5 години во правни работи, од кои најмалку 2 во осигурителна компанија.

Возачка дозвола: Б категорија

Контакт:

Адреса: Бул „ВМРО“ бр. 3

E-пошта: kariera@uniqa.mk

Телефон: 02/3288800

Огласот е отворен денес, а ќе трае до 17.8.2016 година.