/ Прочитано:

1.585

Промедика објавува оглас за вработување правник со положен правосуден испит

foto

Друштвото за трговија, производство и услуги „Промедика“ ДООЕЛ Скопје објавува оглас за вработување правник со положен правосуден испит на определено време.

Информации:

Работно место: правник

Работен однос тип: определено – 6 месеци

Неделно часови: 40

Основна плата: 25.000,00 денари

Огласот трае до 3.9.2016

Контакт:

Адреса:  Св. Кирил и Методиј  бр. 50

Е-пошта: promedika@promedika.com.mk

Телефон: 02/3248400