/ Прочитано:

2.229

Првиот приватен универзитет ФОН – Скопје објавува оглас за вработување на правник

Првиот приватен универзитет ФОН – Скопје објавува оглас за вработување на правник, на определено време.

Информации:

Огласот трае до 5.03.2017

Работно место: правник

Работен однос: определено 3 месеци

Работно време: 08-16

Неделно часови: 40

Основна плата: 15.000,00 денари

Контакт:

Адреса: бул. Војводина бб, Гази Баба, Скопје

Телефон: 2445555

E-mail: fon1@fon.edu.mk