/ Прочитано:

3.533

„САВА осигурување“ објавува оглас за вработување правник

akademik foto 1

„САВА осигурување“ АД Скопје објавува оглас за вработување правник.

Информации:

Работно место: правник

Работен однос тип: определено, 12 месеци

Основна плата: 33.000,00 денари

Распоред на работно време: претпладне; попладне

Работно време: 8:00 – 16:00 часот

Огласот трае до 25. 12. 2016

Контакт:

Адреса: бул. 3-та Македонска бригада бб, Центар, Скопје

Тел.: 5101583

Е-пошта: dokumenti@savatabak.com.mk