/ Прочитано:

835

СБЈ-БОСЕВСКИ ДООЕЛ објавува оглас за вработување правник

foto

Друштвото за производство, трговија, услуги и консалтинг СБЈ-БОСЕВСКИ ДООЕЛ Скопје објавува оглас за вработување правник.

Информации:

Работно место: правник

Работен однос тип: неопределено

Неделно часови: 40

Основна плата: 30.000,00 денари

Огласот трае до: 18.7.2016

Контакт:

Адреса: бул. АСНОМ 4/1-6, Аеродром, Скопје

Е-пошта: bosevskajelica@yahoo.com

Телефон: 075327022