/ Прочитано:

2.104

„СЕАВУС“ објавува оглас за вработување на двајца правници

Друштвото за информатичка технологија „СЕАВУС“ ДООЕЛ Скопје објавува оглас за вработување на двајца правници

Информации:

Огласот трае до 30.12.2017

Работно место: правник

Работен однос: неопределено

Број на места: 2

Распоред на работно време: двократно

Работно време: 8 – 16 часот

Неделно часови: 40

Основна плата: 14.000,00

Контакт:

Адреса: ул. 11-ти Октомври, бр. 33-а Центар 1, Скопје

Е-пошта: jobs@seavus.com

Контакт-телефон: 3097400