/ Прочитано:

1.404

СЕРВИСДАКА објавува оглас за вработување правник

akademik foto 1

Информации:

Работно место: правник

Работен однос тип: определено, 12 месеци

Основна плата: 22.000,00 денари

Неделно часови: 40

Огласот трае до 17.12.2016

Контакт:

Адреса: Север Југ 17, Битола

Тел.: 047225488

Е-пошта: info@dakalift.mk