/ Прочитано:

1.728

СИКСТ СЕНС објавува оглас за вработување правник

 

СИКСТ СЕНС ДООЕЛ Скопје објавува оглас за вработување правник, на неопределено време.

Информации:

Огласот трае до 18.6.2017

Работно место: правник

Работен однос: неопределенo

Возачка дозвола: Б

Работно време: 08-16

Неделно часови: 40

Основна плата: 15.000,00

Контакт:

Адреса: Варшавска 14, Карпош, Скопје

Телефон: 071 333440