/ Прочитано:

2.788

„Силк роуд банка“ објавува оглас за вработување правник

akad 7

„Силк роуд банка“ АД Скопје објавува оглас за вработување правник на определено време.

Информации:

Работно место: правник

Работен однос тип: определено, 3 месеци

Неделно часови: 40

Основна плата: 26.000,00 денари

Огласот трае до 14.1.2016

Контакт:

Адреса:  „Даме Груев“ бр. 1, Центар, Скопје

Е-пошта: contact@silkroadbank.com.mk

Телефон: 023289412

 

 

 

 

/ Прочитано:

64

„Силк роуд банка“ објавува оглас за вработување правник

akademik foto 1

„Силк роуд банка“ АД Скопје објавува оглас за вработување правник на определено време.

Информации:

Работно место: правник

Работен однос тип: определено, 3 месеци

Неделно часови: 40

Основна плата: 20.000,00 денари

Огласот трае до 6.9.2016

Контакт:

Адреса:  Даме Груев 1, Центар, Скопје

Е-пошта: contact@silkroadbank.com.mk

Телефон: 3251 900