/ Прочитано:

2.040

„СПЕКТАРТЕРМО“ објавува оглас за вработување правник

foto akademik

Друштвото за градежништво и градежно-занаетчиски работи „СПЕКТАРТЕРМО“ ДОО Скопје, објавува оглас за вработување правник, на неопределено време.

Информации:

Работно место: правник

Работен однос тип: неопределено

Потребно искуство: 3 години

Познавање странски јазици: англиски јазик

Возачка дозвола: Б категорија

Неделно часови: 40

Основна плата: 25.000,00 денари

Огласот трае до 17.7.2016

Контакт:

Адреса: „Козле“ 165, Скопје – Карпош

Е-пошта: kontakt@spektartermo.com.mk

Телефон: 3080766