/ Прочитано:

1.271

Стопанската комора за информатички и комуникациски технологии – МАСИТ објавува оглас за вработување правник


Стопанската комора за информатички и комуникациски технологии – МАСИТ Скопје објавува оглас за вработување правник на определено време.

Информации:

Огласот трае до 22.1.2018

Работно место: правник

Работен однос: определено, на 3 месеци

Број на места: 1

Работно време: 9:00 – 13:00 часот

Неделно часови: 20

Основна плата: 15.000,00

Контакт:

Адреса: бул. „Партизански одреди“ бр. 4, Центар, Скопје

Е-пошта: contact@masit.org.mk