/ Прочитано:

4.710

СТРАБАГ објавува оглас за вработување на двајца правници


 СТРАБАГ АГ Подружница Скопје објавува оглас за вработување правници, на определено време.

Информации:

Огласот трае до 29.7.2017

Работно место: правник

Работен однос: определенo 6 месеци

Работно време: 9-17

Неделно часови: 40

Основна плата: 24.600,00

Контакт:

Адреса: ул. Филип Втори Македонски бр. 3 Соравија, Скопје

Телефон: 3212151

E-mail:pavlina.jankovska@strabag.com