/ Прочитано:

2.070

УНДП објавува оглас за национален правен консултант од областа на административното право

УНДП објавува оглас за национален правен консултант од областа на административното право и јавната администрација. Деталите за огласот на англиски јазик можете да ги погледнете на следниот линк.