/ Прочитано:

3.360

Витаминка објавува оглас за вработување правник

Прехранбена индустрија „ВИТАМИНКА“ АД Прилеп објавува оглас за вработување правник на определено време.

 Информации:

Огласот трае до 20.5.2018

Работно место: правник

Работен однос: определено, 6 месеци

Број на места: 1

Работно време: 8:00 – 16:00 часот

Неделно часови: 40

Основна плата: 22.500,00

Контакт:

Адреса: Леце Котески 23, Прилеп

Тел: 407-407

Е-пошта: contact@vitaminka.com.mk