/ Прочитано:

2.078

ЗЕМЈОМЕР-ИНЖЕНЕРИНГ објавува оглас за вработување на 4 правници

 

slika

Друштвото за градежништво, услуги и инженеринг „ЗЕМЈОМЕР-ИНЖЕНЕРИНГ“ ДООЕЛ Скопје објавува оглас за вработување на 4 правници, на неопределено време.

Информации:
Работно место: правник
Работен однос тип: неопределено
Број на места: 4
Возачка дозвола: Б
Неделно часови: 40
Основна плата: 20.000,00 денари
Огласот трае до 15.5.2016
Контакт:
Адреса: бул. КУЗМАН ЈОСИФОВСКИ – ПИТУ 22/лок.10-приземје, Аеродром
Друштво за градежништво, услуги и инженеринг „ЗЕМЈОМЕР-ИНЖЕНЕРИНГ“ ДООЕЛ Скопје
Е-пошта: zemjomer-2011@hotmail.com
Телефон: 070622409