/ Прочитано:

860

Во живо од суд

Судење „Детонатор“: Продолжува доказната постапка, ќе се сослушуваат сведоци

Продолжува доказната постапка со сослушување на сведоци предложени од Јавното обвинителство. За денеска се предвидени неколку лица кои пред судскот совет треба да ја раскажат нивната приватна и службена поврзаност со обвинетите. Минатиот пат од исказот на еден од сведоците се утврди дека и оштетениот Драганчо Стоименов поседувал агенција за обезбедување. >>