/Прочитано:

45

АКАДЕМИК ОНЛАЈН ОБУКА: Сè што треба да знаете за канцелариското и архивското работење

View Calendar
25/11/2020 17:00 - 20:00

На 25.11.2020 (средa) Академик ќе одржи обука нa тема „Сè што треба да знаете за канцелариското и архивското работење – од приемот на документацијата, па сè до нејзиното уништување“. Обуката ќе се одржи од 17:00 до 20:00 часот. Предавач на обуката ќе биде виш управен инспектор од Државниот управен инспекторат.