/ Прочитано:

2.146.258

Calendar

Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
мај
мај
мај
мај
мај
1
 • АКАДЕМИК ОБУКИ: Како да станам газда
  12:00 -14:00
  01/06/2024Europe/Skopje

  Имам бизнис идеја, како да заработувам за убав живот од неа?

  За да ви помогнеме да го пронајдете одговорот на ова прашање, Академик организира серија обуки чија цел е да им се дадат основни знаења и информации на сите оние кои сакаат да започнат свој бизнис. Кратки и јасни одговори на конкретни прашања за тоа како се станува газда – тоа ќе бидат нашите неконвенционални, практични и интересни обуки од овој серијал. Ќе бидат опфатени сите најважни области од работењето на еден бизнис, ама не мора да сте правник или економист или стручњак за било што, за да ги разберете нашите обучувачи кога ќе ви раскажуваат за правни работи или за сметководство или за продажба или за маркетинг – тие се супер искусни и стручни и ќе ви ги приближат овие теми на разбирлив и јасен начин.

  Втората обука, Фактури, трошоци, бројки, бројки, профит, ќе биде за сите оние бројки кои се неопходни да ги разберете доколку сакате да бидете газда. Како парите доаѓаат на сметка, ама и како излегуваат од сметката; зошто мора да го изразам ДДВ-то, а кога не треба, зошто про-фактура, а кога фактура; морам да платам и данок?  Нашиот сметководител и сопственик на сметководственото биро Примаконти, г-дин Гоце Кузмановски, целиот работен век се дружи со бројки и сè уште не му здодеало. Слободно поставувајте му прашања како да стигнете до точна и прецизна завршна сметка.

  ЛокацијаНетавил (https://netaville.mk)

  Цена за една обука1.600 ден. со вклучен ДДВ

2
3
4
5
 • АКАДЕМИК ОБУКИ: Како да станам газда
  16:00 -18:00
  05/06/2024Europe/Skopje

  Имам бизнис идеја, како да заработувам за убав живот од неа?

  За да ви помогнеме да го пронајдете одговорот на ова прашање, Академик организира серија обуки чија цел е да им се дадат основни знаења и информации на сите оние кои сакаат да започнат свој бизнис. Кратки и јасни одговори на конкретни прашања за тоа како се станува газда – тоа ќе бидат нашите неконвенционални, практични и интересни обуки од овој серијал. Ќе бидат опфатени сите најважни области од работењето на еден бизнис, ама не мора да сте правник или економист или стручњак за било што, за да ги разберете нашите обучувачи кога ќе ви раскажуваат за правни работи или за сметководство или за продажба или за маркетинг – тие се супер искусни и стручни и ќе ви ги приближат овие теми на разбирлив и јасен начин.

  Но, колку и да е квалитетен вашиот производ, ако не знаете како да го продадете и пласирате на пазарот, вашата идеја ќе остане само идеја. Затоа го поканивме г-дин Димитар Јовевски, професор на Економскиот фактултет – Скопје и партнер и директор за бизнис развој во Пиксел, на нашата трета обука, Имате ли 5 минути?, да ви даде насока за тоа што сé е потребно да направите за да дојдете до клиенти, да направите успешна продажба, да ги задржите постоечките клиенти.

   

  ЛокацијаНетавил (https://netaville.mk)

  Цена за една обука1.600 ден. со вклучен ДДВ

6
7
8
9
10
11
12
 • АКАДЕМИК ОБУКИ: Како да станам газда
  16:00 -18:00
  12/06/2024Europe/Skopje

  Имам бизнис идеја, како да заработувам за убав живот од неа?

  За да ви помогнеме да го пронајдете одговорот на ова прашање, Академик организира серија обуки чија цел е да им се дадат основни знаења и информации на сите оние кои сакаат да започнат свој бизнис. Кратки и јасни одговори на конкретни прашања за тоа како се станува газда – тоа ќе бидат нашите неконвенционални, практични и интересни обуки од овој серијал. Ќе бидат опфатени сите најважни области од работењето на еден бизнис, ама не мора да сте правник или економист или стручњак за било што, за да ги разберете нашите обучувачи кога ќе ви раскажуваат за правни работи или за сметководство или за продажба или за маркетинг – тие се супер искусни и стручни и ќе ви ги приближат овие теми на разбирлив и јасен начин.

  А, сите оние прашања за тоа како да станете препознатливи со вашиот производ, како да ја искористите модерната технологија во маркетирање на вашиот производ, може да и ги поставите на г-ѓа Верица Мартиновска, сопственик на агенцијата Кликер маркетинг и на г-ѓа Виолета Видоевска, дигитален маркетер во агенцијата Кликер маркетинг, на четвртата обука од овој серијал Време е за реклама.

  ЛокацијаНетавил (https://netaville.mk)

  Цена за една обука1.600 ден. со вклучен ДДВ

13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30