/ Прочитано:

1.136

Народната банка објави ново видео од серијалот едукативни видеа

Народната банка објави ново видео од серијалот едукативни анимирани видеа „Со Народната банка во светот на финансиите“, којшто се изработува со поддршка од Европскиот фонд за Југоисточна Европа (ЕФСЕ).

На македонски јазик:

На албански јазик: