/Прочитано:

164

Обука за новиот Закон за јавните набавки и за новите подзаконски акти

View Calendar
08/10/2019 10:00 - 15:00

Обука за новиот Закон за јавните набавки и за новите подзаконски акти

На 8.10.2019 година (вторник) Академик ќе одржи обука на тема „СПРОВЕДУВАЊЕ ПОСТАПКИ ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ ВО СОГЛАСНОСТ СО НОВИОТ ЗАКОН ЗА ЈАВНИТЕ НАБАВКИ И ПОДЗАКОНСКИТЕ АКТИ“. На обуката предавач ќе биде Кирил Каранфилов, претседател на Државната комисија за жалби по јавни набавки и долгогодишен експерт од областа на јавните набавки.

Обуката е наменета за претставници од сите договорни органи и економски оператори, за лица на управувачки и раководни позиции, за членови на комисии за јавни набавки, за одговорни лица и за вработени во организационата единица за јавни набавки.

Спонзориран текст