/ Прочитано:

2.051

Повик за стипендија за студенти на Правниот факултет на Сорбона во Париз

Правниот факултет „Јустинијан Први“ објавува повик за стипендија за студенти на Правниот факултет на Сорбона во Париз. Деталите за стипендијата може да се погледнат на следниот линк.