/ Прочитано:

3.027

СЕПТЕМВРИСКИ ПОПУСТИ ВО АКАДЕМИК

ИСКОРИСТЕТЕ ЈА МОЖНОСТА ДА ИНВЕСТИРАТЕ ВО ВАШИОТ ПРОФЕСИОНАЛЕН РАЗВОЈ СО КУПУВАЊЕ ПРОИЗВОДИ ОД АКАДЕМИК ПО ПОВОЛНИ ЦЕНИ

КНИГИ НА ПОПУСТ!

ПАКЕТИ!

Со купување на која било од овие книги по редовна цена:

  • Коментар на Законот за заштита на конкуренцијата
  • Коментар на Законот против нелојалната конкуренција
  • Катастар на инфраструктурни објекти
  • Интелектуална сопственост како човеково право: заштита пред Европскиот суд за човекови права

добивате попуст од 20% до 40% на следниве книги:

ПАКЕТИ!

Со купување на која било книга по редовна цена, ја добивате со голем попуст:

Попустот важи само за нарачки направени преку нашата е-пошта akademik@akademik.com.mk

За сите дополнителни информации, слободно контактирајте со нас на тел.: +389 02 3221 091 и +389 02 3237 465.