/ Прочитано:

3.865

УЈП: Пресметка на плата за 2022 година – нова верзија на клиентски софтвер

Управата за јавни приходи објавува информација за пресметката на плата за 2022 година и за новата верзија на клиентски софтвер. Информацијата на УЈП во целост може да се погледне на следниот линк.