/Прочитано:

258

Управниот суд: Донација за Клиниката за инфективни болести

Управниот суд ја информира јавноста дека претседателот и судиите на Управниот суд донирале парични средства на Клиниката за инфективни болести. Соопштението на Судот:

Спонзориран текст