< 2019 >
Септември
НеПоВтСрЧеПеСа
1234567
8
 • All day
  08/09/2019

  Ден на независноста на Македонија

   

91011121314
15161718
 • 10:00 -15:00
  18/09/2019

  „Академик“ ќе одржи обука на тема „Начини и мерки за задолжително обезбедување заштита и тајност на личните податоци“. Предавач на обуката ќе биде Ангел Наковски – долгогодишен експерт од областа на заштитата на личните податоци.

192021
2223242526
 • 10:00 -15:00
  26/09/2019

  На 26 септември „Академик“ ќе одржи обука на тема „ПРАКТИЧНА ПРИМЕНА НА ЗАКОНОТ ЗА ГРАДЕЊЕ  – Постапка за добивање одобрение за градење, права и обврски на учесниците во изградбата на објектите, соинвеститорство, причини за прекин на изградбата, правни ризици и последици од прекинот“. Предавач на обуката ќе биде Мартин Оџаклиески – државен советник за управно-надзорни работи при Министерството за транспорт и врски.

2728
2930