/Прочитано:

329

Измени на Законот за Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство подготвува измени на Законот за основање на Агенција за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој. Целта на законските измени е усогласување со Законот за изменување и дополнување на Законот за земјоделство и рурален развој.