/ Прочитано:

2.771

Македонска берза го објави годишниот билтен

Македонска берза го објави годишниот билтен за 2018 година. Според податоците во билтенот, за периодот 1.1.2018 – 31.12.2018 година вкупниот промет изнесувал 10.414.067.246 денари и е зголемен во однос на претходната година за 119,78 отсто. Годишниот билтен за 2018 година може да се преземе на следниот  линк.