/ Прочитано:

1.876

Македонската берза го објави Месечниот статистички билтен

Македонската берза го објави Месечниот статистички билтен за јануари 2020 година. Според податоците што ги објави Македонската берза за периодот 1.1.2020 – 31.1.2020 година вкупниот промет изнесувал 581.920.924 денари.  Линк до официјалната објава.